לידה שלישית אחרי סיבוחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה שלישית אחרי סיבוחים
    אור
    15/08/2014

אני בהריון שלישי בשבוע 34, הריון לא פשוט (אנמיה חריפה, כאבי רגליים נוראיים, בצקות וכו'). הלידה הקודמת שלי הייתה לפני שש וחצי שנים והייתה לידת מלקחיים. לאחר הלידה נוצרו סיבוכים שהתגלו רק לאחר כשבוע וחצי ובעקבותם נותחתי ואושפזתי לשבוע (קרעים בצוואר הרחם והנרתיק).
    שאלתי היא האם לא כדאי להפחית את הסיכון ולקבוע קיסרי מראש? הרופא שלי אומר לי בכל פעם שצוואר הרחם נראה תקין, אבל עד שלא נגיע ללידה עצמה, לא נוכל לדעת כלום בוודאות. הוא לא ממליץ על קיסרי מראש, אבל אני מלאת חששות שהגוף שלי לא יעמוד בלידה רגילה אחרי הטראומה שעבר והתחשב בעובדה שאני גם כך בסוג של תת תפקוד.
    מה נהוג לעשות במקרה כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידה שלישית אחרי סיבוחים

הוספת תגובה

• לידה שלישית לאחר סיבוחים.. אין מענה

אור
    25/08/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לידה שלישית אחרי סיבוחים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    26/08/2014

אין חוקים והתשובה תלויה בך, אם את בחששות כבדים ולא רוצה להתמודד עם לידה רגילה יש מצב שאפשר לבקש ניתוח קיסרי מוזמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לידה שלישית אחרי סיבוחים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    26/08/2014

אין חוקים והתשובה תלויה בך, אם את בחששות כבדים ולא רוצה להתמודד עם לידה רגילה יש מצב שאפשר לבקש ניתוח קיסרי מוזמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו