עור צורב ומתקלף בפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור צורב ומתקלף בפות
    אורית
    19/08/2014

שלום רב,
    מזה כיומיים עור הפות שלי מתקלף וצורב (אין רגישות או כאב או צריבה באזור הנרתיק) מדובר בעיקר באזור השפתיים ובעור שמבפנים...ממש רואה קילופי עור...אני די בלחץ ולא מצליחה להבין ממה זה נגרם....
    לאחרונה קיבלתי טיפול של שבוע בעקבות תחושת גרד בפות של אנטיביוטיקה על בסיס פניצילין ומשחה שנקראת פוליקוטן והתחלתי להשתמש בסבון נוזלי לשטיפה אינטימית...חשוב לציין כי הצריבה בפות לא היתה כלל במהלך קבלת הטיפול (כשלקחתי אנטיביוטיקה ומשחה) אלא לאחר מכן...האם יכול להיות שזה בעקבות המשחה או הסבון? התור שלי לרופא נשים בעוד לא מעט זמן ולכן אני ממש בלחץ משום שהצריבה ממש מציקה ולא נעימה.ֿ
    תודה על המענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור צורב ומתקלף בפות

הוספת תגובה

• עור צורב ומתקלף בפות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/08/2014

כדי לפנות למיון נשים בקופת החולים שיבדקו מה קורה או שנסי להקדים את התור בינתיים הפסיקי את כל הטיפולים המקומיים כולל הסבון.
    אולי זו תגובה אלרגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פות צורב

אורית
    22/08/2014

תודה על המענה.
    בוודאי שהפסקתי מייד עם הכל....המצב השתפר מעט בינתיים ולא כמו שהיה קודם לכן אני מעדיפה להמתין לרופאת הנשים הרגילה שלי...כמו כן בינתיים אני לוקחת פרוביוטיקה...האם זה בסדר או שעליי להפסיק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו