מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום מהרחם או מחזור? מבולבלתאנונימית28/08/2014
אני בת 28, בריאה בדר"כ בעלת משקל עודף משמעותי (בשנתיים האחרונות).
מזה כחצי שנה שלא היה לי מחזור סדיר , מתוך שישה חודשים קיבלתי מחזור אולי פעמיים והשני לפני חודש או פחות גם היה לא ברור וחלש. בכל אופן, שלשום בערב התחילו אצלי כאבי מחזור ודימום שהתגבר והתגבר. התייחסתי לכך כמחזור רגיל (והופתעתי שהגיע מהר יחסית אחרי הקודם, בדר"כ הפער אצלי הוא 35 יום+-). הדימום כבד מהרגיל והכאבים חזקים.
לפני כשנה היה לי דימום שהתחיל במה שנראה כמו מחזור רגיל והמשכתי לדמם שבועיים דם טרי וסליחה על התאור, עם כל מיני חתיכות ממש גדולות שיצאו. הלכתי לגנקולוג שלקח דגימה ובסוף הכל היה בסדר, לא היו ממצאים חריגים. התחלתי גלולות למשך מס' חודשים ואז הפסקתי כי עשו לי בחילות. מזה שנה בדיוק אני לא לוקחת גלולות. וכאמור חצי שנה היה לי מחזור סדיר מאז הפסקת הגלולות ואז במקביל להתחלת עבודה חדשה, המחזור הפסיק להיות סדיר. אם זה רלוונטי, מזה כחצי שנה איני פעילה מינית.
כעת אני לא בטוחה האם מה שקורה עכשיו זה מחזור או דימום? איך אפשר להבדיל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוב, במידה ותענו לי מדובר בדימום
אנונימית28/08/2014דומה מאוד למה שהיה לי לפני שנה. מה יכולה להיות הסיבה לדימום כזה? האם יכול להיות שמאחר והמחזור לא הגיע כ5-6 חודשים הגוף "מתנקה"?
הבנתי שמדובר בדימום כי הדם טרי בצבע מאוד בוהק ולא כמו במחזור שהדם כהה יחסית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?