דימום מהרחם או מחזור? מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום מהרחם או מחזור? מבולבלת
    אנונימית
    28/08/2014

אני בת 28, בריאה בדר"כ בעלת משקל עודף משמעותי (בשנתיים האחרונות).
    מזה כחצי שנה שלא היה לי מחזור סדיר , מתוך שישה חודשים קיבלתי מחזור אולי פעמיים והשני לפני חודש או פחות גם היה לא ברור וחלש. בכל אופן, שלשום בערב התחילו אצלי כאבי מחזור ודימום שהתגבר והתגבר. התייחסתי לכך כמחזור רגיל (והופתעתי שהגיע מהר יחסית אחרי הקודם, בדר"כ הפער אצלי הוא 35 יום+-). הדימום כבד מהרגיל והכאבים חזקים.
    לפני כשנה היה לי דימום שהתחיל במה שנראה כמו מחזור רגיל והמשכתי לדמם שבועיים דם טרי וסליחה על התאור, עם כל מיני חתיכות ממש גדולות שיצאו. הלכתי לגנקולוג שלקח דגימה ובסוף הכל היה בסדר, לא היו ממצאים חריגים. התחלתי גלולות למשך מס' חודשים ואז הפסקתי כי עשו לי בחילות. מזה שנה בדיוק אני לא לוקחת גלולות. וכאמור חצי שנה היה לי מחזור סדיר מאז הפסקת הגלולות ואז במקביל להתחלת עבודה חדשה, המחזור הפסיק להיות סדיר. אם זה רלוונטי, מזה כחצי שנה איני פעילה מינית.
    כעת אני לא בטוחה האם מה שקורה עכשיו זה מחזור או דימום? איך אפשר להבדיל??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טוב, במידה ותענו לי מדובר בדימום

אנונימית
    28/08/2014

דומה מאוד למה שהיה לי לפני שנה. מה יכולה להיות הסיבה לדימום כזה? האם יכול להיות שמאחר והמחזור לא הגיע כ5-6 חודשים הגוף "מתנקה"?
    הבנתי שמדובר בדימום כי הדם טרי בצבע מאוד בוהק ולא כמו במחזור שהדם כהה יחסית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו