צריבה וגרד באיבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה וגרד באיבר המין
    רחלי
    02/09/2014

היי,

ביום חמישי האחרון קיימתי יחסי מין ללא שימוש בקונדום (הבנאדם איתו הייתי נקי ובלי מחלות), כחלק מהמשחק המקדים היה גם שימוש בידיים על ובאיברי המין.
    למחרת בבוקר התחילה לי צריבה קלה מאוד שהתגברה בעת מתן שתן וגרד (לא קבוע), בבדיקה עצמית שעשיתי גיליתי חתך קטן בשפתיים הפנימיות (לא יודעת איך לקרוא לזה, יותר נראה כמו שפשוף קטן של עור שנוצר כתוצאה מחום של חיכוך ).
    לאחר כיום, הצריבה נעלמה והייתה צריבה קלה בלבד רק במתן שתן וגם לא תמיד.
    מאז עברו 5 ימים הצריבה עברה לגמרי (גם בעת מתן שתן), הגרד נשאר ברמה קלה ביותר וגם רוב הזמן כמעט ואין.
    למרות שאני נקייה ממחלות וגם בן הזוג איתו הייתי נקי, עדין הפראנויה עובדת שעות נוספות, מקריאה שעשיתי הבנתי שאם מדובר במחלה מסויימת, התופעות מתחילות מספר ימים/שבוע לאחר ההדבקות, אבל האם ייתכן מצב בו תופעות מחלה מסויימת יהיו באופן מיידי של מספר שעות לאחר קיום היחסים?
    כמו כן האם תופעת הגרד והצריבה יכולים להיות קשורים לחתך הקטן שהיה לי והחלים כבר כמעט לגמרי?

בנוסף אני לא יודעת אם זה משנה אבל לפני כשלושה חודשיים סבלתי מדלקת קלה בנרתיק (לפי מה שהרופא הסביר לי זה נבע כתוצאה מהיחלשות במערכת החיסונית ולא כתוצאה מבעיה מסויימת או משהו 'לא טוב' שעשיתי), לצורך טיפול בדלקת קיבלתי משחה למרוח על השפתיים החיצוניות פעמיים ביום + 3 נרות לנרתיק (מסוג שאינני זוכרת את שמו) + 3 נרות אגיסטן לנרתיק.
    לקחתי את התרופה הראשונה שלושה ימים ואחרי שהתחלתי עם נרות אגיסטן התחילה לי תגובה אלרגית ובהמלצת אחות הפסקתי את הטיפול אחרי שכבר לקחתי 2 נרות אגיסטן (עם המשחה המשכתי עוד מספר ימים לפי הוראות הרופא), בתקופת לקיחת התרופות והדלקת לא קיימתי יחסי מין, הדלקת עברה לגמרי.

מאז כן יצא לי לקיים יחסי מין, ללא בעיות, רגישות או דלקות, האם יכול להיות מצב שהחתך או קיום יחסי מין האחרונים, עוררו מחדש את הדלקת?

אשמח לשמוע תגובתכם והמלצתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה וגרד באיבר המין

הוספת תגובה

• צריבה וגרד באיבר המין - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/09/2014

כדי להרגע מציעה לך לפנות לבדיקת רופא נשים. לא נראה לי שיש קשר בין הדלקת שהיתה לחתך הנוכחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו