מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שריטה בפותשרון02/09/2014
שלום בחודש האחרון יש לי מעין שריטה בעור הפות בשפתיים
הפנימיות בנרתיק אינני זוכרת בוודאות אך אני חושבת כי זה היה פציעה על ידי בן זוגי במהלך הסקס כתוצאה מהחדרת אצבעות או הפין אינני זוכרת.
לאחר שגיליתי עליה כאב לי לקיים יחסי מין הפסקתי למשך שבוע
יש לציין שרק בשעה שניסיתי לקיים כאב במשך היום שיגרתי אין כל כאב או תחושת שריפה בזמן מתן שתן
מרחתי באותו. שבוע משחה בשם קלוטרימאזול שהייתה לי בבית בתקווה שיעזור ואכן היא עזרה קצת וחזר למצב תקין אך לאחר שבוע שבועיים כאילו השריטה חזרה שוב וכן הלאה אותו טיפול שוב מרחתי ועבר מעט ושוב הופיע היא לא כל כך עוברת.
מה עליי לעשות? מה יעזור לי להעביר את זה לגמרי? :) תודה מראש
אגב שאלה נוספת בחודש הבא אני אמורה להחליף סוג גלולות . האם במעבר בין סוגים אני לא מוגנת מהיריון בחודש הראשון טו שמוגנת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריטה בפות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/09/2014א. לגבי השריטה שלא עוברת פני לבדיקת רופא נשים הטיפול כנראה שאת לוקחת לא מספיק טוב
ב. בזמן מעבר בין חפיסות גלולות החפידי על הפסקה שבוע ולא יותר ואז את מוגנת או לפי הנחיות בעלון המצורף של הגלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?