שריטה בפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שריטה בפות
    שרון
    02/09/2014

שלום בחודש האחרון יש לי מעין שריטה בעור הפות בשפתיים
    הפנימיות בנרתיק אינני זוכרת בוודאות אך אני חושבת כי זה היה פציעה על ידי בן זוגי במהלך הסקס כתוצאה מהחדרת אצבעות או הפין אינני זוכרת.
    לאחר שגיליתי עליה כאב לי לקיים יחסי מין הפסקתי למשך שבוע
    יש לציין שרק בשעה שניסיתי לקיים כאב במשך היום שיגרתי אין כל כאב או תחושת שריפה בזמן מתן שתן
    מרחתי באותו. שבוע משחה בשם קלוטרימאזול שהייתה לי בבית בתקווה שיעזור ואכן היא עזרה קצת וחזר למצב תקין אך לאחר שבוע שבועיים כאילו השריטה חזרה שוב וכן הלאה אותו טיפול שוב מרחתי ועבר מעט ושוב הופיע היא לא כל כך עוברת.
    מה עליי לעשות? מה יעזור לי להעביר את זה לגמרי? :) תודה מראש

אגב שאלה נוספת בחודש הבא אני אמורה להחליף סוג גלולות . האם במעבר בין סוגים אני לא מוגנת מהיריון בחודש הראשון טו שמוגנת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שריטה בפות

הוספת תגובה

• שריטה בפות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/09/2014

א. לגבי השריטה שלא עוברת פני לבדיקת רופא נשים הטיפול כנראה שאת לוקחת לא מספיק טוב
    ב. בזמן מעבר בין חפיסות גלולות החפידי על הפסקה שבוע ולא יותר ואז את מוגנת או לפי הנחיות בעלון המצורף של הגלולות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו