זריקות דפו פרוורה והשמנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זריקות דפו פרוורה והשמנה
    ר
    03/09/2014

אני בת 32, מאז ומתמיד סבלתי ממחזור איום ונורא- דימום קשה מאוד וכאבים. מזה כמה שנים אני מקבלת פעם בשלושה חודשים זריקת דפו פרוורה שפטרה אותי מעונש המחזור וחיי חזרו להיות חיים. אני לסבית ולא זקוקה לתרופות למניעת הריון. רציתי פתרון נוח שיציל אותי מהמחזור ולכן העדפתי דפו פרוורה ולא גלולות למשל.
    בשנים האחרונות השמנתי בכ-20 ק"ג (מ70 ל90 בערך) ואני חושבת שזה קשור לדפו פרוורה (התזונה שלי טבעונית, בריאה ומאוזנת). עובדה חשובה היא שאני בכסא גלגלים עקב נכות ולא יכולה לעסוק בפעילות ספורטיבית כדי לרזות.
    האם להשערה שלי שהשמנה קשורה לזריקות דפו פרוורה יש בסיס? ואם כן, מה אפשר לעשות? האם יש תרופות אחרות שיחסלו את המחזור אך ללא תופעת הלוואי של השמנה? לא היתי רוצה להשתעבד לגלולות (או מדבקות) אם התוצאה תהיה אותה תוצאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זריקות דפו פרוורה והשמנה

הוספת תגובה

• זריקות דפו פרוורה והשמנה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/09/2014

יכול להיות שיש עליה מסוימת במשקל עם ההורמונים אך גם להיותך בכסא גלגלים ללא יכולת לעשות פעילות פיזית יש מקום לעליה במשקל. התיעצי עם רופא מטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש מקום לשינוי תרופתי?

ר
    04/09/2014

ד"ר ליאורה, את רשמת לי את הדפו פרוורה (בדלת פתוחה, רעות).
    האם שינוי תרופה יכול להשפיע על ההשמנה? האם יש אלטרנטיבה לדפו פרוורה? אולי זריקה אחרת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש מקום לשינוי תרופתי? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/09/2014

התיעצי עם רופא מטפל בקופת חולים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו