אשמח לעזרה..לא ענו לי פה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לעזרה..לא ענו לי פה
    רוני
    06/09/2014

לא יודעת מאיפה להתחיל אנסה שיהיה קצר וקולע. מאז שהתגייסתי לפני שנה...יש לי דלקות שתן הולכות וחוזרות ברמה אדירה.היו תקופות רגיעה אבל בחודשים האחרונים זה מגיע כל חודש חודשיים מלווה בכאבים שריפות וכל התופעות לוואי הנלוות...לאחרונה גם כבר לא מצליחה להנות מסקס כנראה זה קשור לכאב ולדלקות. היתי אצל גניקולוגית אמרה שאין בעיה בכלל שאפנה לאורולוג, פניתי לאורולוג באיכילוב עשיתי סיטי כליות ועוד בדיקה שאני לא זוכרת והכל יצא תקין והוא אמר לי שאין לי בעיה בשתן ושזה כנראה בעיה גניקולוגית. חזרתי לגניקולוגית והיא אמרה שהיא לא יודעת מה להגיד לי. אני כבר מיואשת לא יודעת לאן לפנות מה לעשות כבר כדי שהסבל הזה יגמר...לא יודית אם זה קשור אבל גם לאמא שלי יש הרבה שנים בעיה כזו ואני ממש לא רוצה להישאר עם זה כמה שנים...ניסיתי הכל הרופאים כבר התיאשו לוקחת כבר שנתיים גלולות אמילי ובחודשים האחרונים בקושי מקיימת יחסים מרוב כאב וחוסר הנאה ושריפה.... בתודה מראש למענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לעזרה..לא ענו לי פה

הוספת תגובה

• אשמח לעזרה..לא ענו לי פה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/09/2014

כדאי לקחת אנטיביוטיקה למניעה כל פעם שאת מקיימת יחסי מין. כדאי לעשות תרביות נרתיקיות כדי לראות אם יש קנדידה שזה פטריה ואז לטפל ספציפית בזה
    כדאי לעשות ברור יסודי. הבעיה צריכה להפתר
    עם טיפול מונע נרתיקי ואורולוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו