שרירן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירן
    שיר
    07/09/2014

בבדיקת אולטרסאונד נרשם כי מימין לרחם ממצא סולידי בגודל 22*21 מ"מ מתאים לשרירן סובסרוזי. בשחלה ימנית מצפה זקיק בקוטר 17 מ"מ מסביב לשחלה נוזל בכמות מועטה. הפנו אותי לבדיקה לאחר כאבים ממושכים מסביב לטבור. האם יש אפשרות שמסיבה הזו הבטן נפוחה וכואבת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירן

הוספת תגובה

• שרירן - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/09/2014

התיעצי עם הרופא המטפל בך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרירן גדול ורחם גדול

מרסל אלימלך
    21/09/2014

מצאו אצלי שרירן גדול צמוד לרחם עשיתי בדיקות נוגדי סרטן בדיקות בציצים בדיקות פאפ הכל תקין יש לי אותו כבר מעלח שנתיים המליצו לי על ניתוח להורדת הרחם אני ממש פוחדת רציתי לשאול אין משהו ללא הוצאת רחם להוצא את השרירן האמת הוא לא מציק לי לא דימומים לא שלפוחית רגיזה לא כלום אני אחת שרצה המון עושה ספורט המון ופוחדת שלא אוכל לעשות את כל זה לאחר הניתוח וגם גן פוחדת מהקטע הנשי להוציא רחם נשמע לי ממש ממש מעליב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אין לך סרטן וס ושלום

נטע
    26/09/2014

לא צריך להוציא את הרחם, בייחוד אם את לא שלמה עם זה. תפני לרופא אחר כדי לברר אלטרנטיבות אחרות.
    היום רופאים ממהרים לכרות רחם בלי הכרה וברוב המקרים זה מיותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו