יסמין וכאבי בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יסמין וכאבי בטן
    ד
    08/09/2014

שלום, אני בת 34, 8 חודשים אחרי לידה. הרופא נשים שלי רשם לי גלולות יסמין במינון נמוך. בתחילת נטילה אני סובלת מכאבי בטן תחתונה , דימום-היום היום השישי למחזור הווסת ולנטילת הגלולה. כמו כן אני מרגישה בחילות בעקבות נטילה של הגלולה. יש לציין כי נטלתי את הגלולה הזו כ10 שנים לפני ההריון ולא היו תופעות לוואי. הרופא שלי טוען כי עליי להפסיק ליטול את הגלולה.האם יש סיבה לדאוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יסמין וכאבי בטן

הוספת תגובה

• יסמין וכאבי בטן - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/09/2014

בחילות בתחילת נטילת גלולות יכול להיות, עד שהגוף מתרגל אליהן וזו תופעת לואי ידועה לגבי כאבי בטן צריך לשלול סיבות אחרות לכאב
    במידה והבחילות והכאבים ימשכו ולא תמצא סיבה אחרת למעט גלולות כדאי אז יהיה להפסיק איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יסמין תופעות לוואי

ד
    12/09/2014

תודה רבה, רציתי לדעת מתי ייפסק הדימום-אני שבועיים אחרי תחילת נטילת יסמין. אני עדיין עם דימומים כמו במחזור חודשיץ נבדקתי אצל רופא נשים-בדיקה תקינה. מתי אמור הדימום להיפסק?
    בתודה, דינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים?

ד
    13/09/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו