גלולות יאז- המשך להודעה הקודמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות יאז- המשך להודעה הקודמת
    נויה
    13/09/2014

בהמשך להודעה הקודמת על גלולות יאז, שכחתי לציין כי זו הגלולה השישית בחבילה.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

נויה
    16/09/2014

אפשר לקבל תגובה בבקשה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    18/09/2014

מה היתה ההודעה הקודמת???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות יאז

נויה
    18/09/2014

היי,
    אני משתמשת בגלולות יאז ושכחתי לקחת גלולה אתמול (יום שישי). בתרשים של "שכחתי גלולה" שמופיע על החפיסה מצוין כי אם קיימתי יחסי מין בשבוע שקדם ליום בו שכחתי גלולה יש להיועץ ברופא. מאחר והשבוע הייתי במחזור אז לא קיימתי יחסי מין אך בשבוע שעבר כן.
    היום לקחתי את הגלולה של יום שבת, כמובן דילגתי על הגלולה של יום שישי שאותה שכחתי.
    רציתי לדעת מה עליי לעשות? האם עליי להמשיך ליטול את שאר הגלולות בחפיסה ולעבור מיד לחפיסה הבאה ללא הפסקה או שאפשר עם הפסקה? והאם אני מוגנת או שעלי להשתמש באמצעי מניעה נוסף ואם כן לכמה זמן.
    אשמח לתשובה,
    תודה,
    נויה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו