כאבים בחזה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בחזה!
    לין
    14/09/2014

היי אני בת 22.5,
    בערך מגיל 18 אני סובלת מכאבים מאוד חזקים כשבוע אולי טיפה יותר לפני הופעת המחזור, יש חודשים (מעטים) שהכאבים מגיעים סמוך למחזור ונעלמים תוך כדי תקופת המחזור.
    הכאבים הם כמו גודש בחזה וממש כואבים ברמה שכל תזוזה/שכיבה על הבטן בלתי אפשרית . לפני בערך שנתיים שלוש לקחתי גלולות והפסקתי אחרי 2 חפיסות בלבד משום שהציצי כאב ממש. האם יש דרך למנוע את הכאב או לפחות להפחיתו? גם תרופות סבתא אני מוכנה לנסות ;) יש לי סוג של השערה מדוע זה קורה אשמח לחוות דעת- בתקופת הביוץ שלי אני סובלת מכאבים ממש חזקים וקראתי כי 20% מהנשים סובלות מכאבי ביוץ ואין לי ספק שאני כלולה ב20% האלה אז או בגלל הכאבים החזקים בביוץ התופעות לואי לפני המחזור יותר מורגשות? יש לציין כי אחרי כל הכאבים המחזור שלי יחסית שקט וללא כאבים חזקים מאוד. הביוץ יותר כואב לי מהמחזור. אשמח לתשובות :)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בחזה!

הוספת תגובה

• כאבים בחזה! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    16/09/2014

הדרך היחידה למנוע כדאי ביוץ זה גלולות.
    אבל נסי טיפול אלטרנטיבי כמו דיקור סיני או הומאופתיה אולי יעזור לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו