אלרגיה לזרע ופוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לזרע ופוריות
    תולי
    15/09/2014

הי, אני סובלת מתסמינים של אלרגיה לחלבונים שבזרע של בן זוגי (נפיחות בנרתיק ותחושת צריבה). אציין שתסמינים אלא מופיעים אך ורק כאשר הוא גומר בפנים. השאלה האם זה מעיד על חוסר פוריות שלו או שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לזרע ופוריות

הוספת תגובה

• אלרגיה לזרע ופוריות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    16/09/2014

לא מעיד על חוסר פוריות אך אם יש אלרגליה כדאי להמנע משפיכה בתוך הנרתיק של נוזל הזרע ולעשות הזרעות כשתרצי להרות ישר לתוך הרחם רק של תאי זרע ללא הנוזל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי על אלרגיה לנוזל הזרע

תולי
    16/09/2014

ראשית, תודה על התשובה. יש לי שאלה נוספת:
    התגובה האלרגית לא נעימה כלל אך נסבלת יחסית ולכן לא הייתי רוצה ללכת כ"כ רחוק עד להזרעות. אם כך, האם התגובה האלרגית כשלעצמה יכולה לחבל בהצלחת ההפריה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי על אלרגיה לנוזל הזרע - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    18/09/2014

להערכתי לא אבל כדאי אולי להתיעץ עם מומחה לפריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו