מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות למניעת היריון דחוףסיון15/09/2014
הי , אני שונה בחול. ברשותי שתי חפיסות גלולות למניעת היריון שהביא לי לנסות רופא .
שם הגלולות :
Lo loestrin fe
התחלתי את המחזור החודשי יום ראשון שעבר והמחזור הסתיים ביום חמישי.
והיום (יום ראשון. כלומר חלף שבוע מאז קבלת הוסת), נטלתי את הגלולה הראשונה של החפיסה.
לאחר שנטלתי את הגלולה , הבנתי שעשיתי טעות וכי נוטלים את הגלולה הראשונה ביום הראשון של קבלת הוסת.
מה אני אמורה לעשות מכאן ?!?!
אם לא אמשיך בנטילת הגלולות מאותה חפיסה, יכול להיגרם לי נזק בגלל שלקחתי רק גלולה אחת לא בזמן הנכון?!
או אולי יש אפשרות כן להמשיך ליטול את הגלולות למרות על האמור לעיל ...
אשמח לתגובה מהירה
כדי שאדע מה לעשות
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות למניעת היריון דחוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/09/2014לא מכירה את הגלולות האלו אבל אם התחלת המשיכי את החפיסה לפי ההוראות
אם את מקיימת יחיס מין תהיי מוגנת רק אחרי שבועיים של לקיחת הגלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר ליאורה
סיון16/09/2014בסופו של דבר לא המשכתי עם החפיסה כי ראיתי את תגובתך רק כעת..
האם יכול להיגרם לי נזק אם נטלתי רק גלולה אחת ?
ועוד שאלה
האם צפוי לי דימום עקב כך?
תודה רבה לך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר ליאורה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/09/2014אין נזק אבל יכול להיות דימום לא סדיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?