החלפת גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת גלולות
    אנונימי
    21/09/2014

שלום, אני בת 20, בשלוש שנים האחרונות אני נוטלת מליאן, לאחרונה הרגשתי ירידה קיצונית בחשק המיני שלי, הרופא המליץ להחליף גלולה לפלורט, הגלולה האחרונה של החבילה הנוכחית של המליאן תלקח ביום שלישי, השאלה אם ניתן להמשיך ישר לגלולה החדשה או שחייב לחכות את שבוע ההפסקה ולהתחיל ברביעי הבא? אני שואלת מכוון שיש לי טיול מתוכנן ואני רוצה לדחות את המחזור. בנוסף, אשמח לדוות דעת נוספת על הבעיה הראשונית והגלולה החדשה שניתנה לי.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת גלולות

הוספת תגובה

• כמובן, כששאלתי אם זה אפשרי להמשיך

אנונימי
    21/09/2014

כמובן, כששאלתי אם זה אפשרי להמשיך ישר לגלולה החדשה בלי שבוע הפסקה השאלה אם אמשיך להיות מוגנת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/09/2014

את יכולה להמשיך ברצף את החפיסה החדשה כדי לדחות מחזור. התגובה של חשק לגלולות השונות מאוד אינדבידואלית וקשה לי לדעת איך תגיבי לגלולה החדשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו