כאבים ביחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ביחסי מין
    מיכל
    30/09/2014

שלום,
    אני וחבר שלי קיימנו יחסי מים לפני כשבוע ובמהלכם חשתי ממש כאבים בצד ימין, לאחר מכן חשתי כאבים עזים בבטן התחתונה שלא פסקו יומיים. היום אחרי שבוע נשארו לי כאבים רק במותן ימין. ביקרתי אצל רופא הנשים שאמר לי שכנראה קרעתי את שקיק הביציות- משהו כזה ועשה לי אולטרסאונד ואמר שהכל בסדר ושזה ירפא לבד. בנוסף הוסת האחרונה שקיבלתי היתה ב 1.10 ומאז לא קיבלתי וגם הפסקתי גלולות החודש אחרי שימוש של מספר שנים. רציצי לשאול שוב מה לדעתכם הסיבה והאם יש ממה לחשוש? או האם מדובר בחשד להיריון חוץ רחמי? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ביחסי מין

הוספת תגובה

• תיקון

מיכל
    01/10/2014

טעות, המחזור האחרון 1.9

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים ביחסי מין - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/10/2014

כנראה שהיה ביוץ והכאבים שחשת היו בגלל זה. יכול להיות שינויים ואחור במחזור אחרי הפסקת גלולות אבל עשי בדיקת שתן לשלול הריון אם לא השתמשתם באמצעי מניעה והאיחור ימשיך בשבוע הבא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו