שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דניאל
    05/10/2014

לפני כחודשיים התגייסתי והייתי אצל רופאת נשים ממש לפני הגיוס.המחזור שלי מאוד בעייתי מאז שקיבלתי אותו והיא התאימה לי גלולת של יאז.בנוסף יש לי כאבים בנרתיק בזמן קיום יחסי מין (בעיקר בהתחלה ובתנוחות מסוימות) היא בדקה אותי ואמרה שהכל בסדר וכנראה הנרתיק פשוט עדיין צר.זה נשמע לי לא הגיוני כי אני מקיימת יחסי מין כבר כמעט שנה.רציתי שרופאת נשים תבדוק אותי שוב ותיתן לי מרשם לגלולות שעוד לא התחלתי להשתמש בהן אבל אני לא מצליחה לקבוע תור.השאלות שלי הן כאלה:

1.האם אני יכולה עם המרשם שיש לי של הרופאה האזרחית ללכת לקחת את הגלולת בלי להתייעץ שוב עם רופאה? היא התאימה לי אותן לפני כחודשיים אחרי בדיקות דם.
    2.האם יש משחה או משהו שיכול להקל עלי בזמן קיום יחסי מין כל עוד לא בדקו אותי שוב? שמעתי על משחה מאלחשת אזרקאין אבל קצת מפחיד אותי לאבד תחושה באיזור ואני חוששת שזה מסוכן.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• בנוסף

דניאל
    05/10/2014

קראתי שגלולת יאז מסוכנות וגרמו למקרי מוות ומחלות,האם זה נכון?האם בטוח להשתמש בהן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    07/10/2014

יאז גלולה מצוינת ואין צורך לחשוש ממנה
    את יכולה להתחיל לקחת ביום הראשון של המחזור שיגיע
    לגבי כאבים בזמן יחיס מין את בהחלט יכולה לנסות משחת אזראקאין 5% חצי שעה לפני יחסי מין זה יכול להקל עליך את הכאב
    כדאי לפנות לרופא מומחה לבעית כאבים כי נשמע שיש לך וסטיבוליטיס שזה כאב עצבי בפתח הנרתיק בזמן יחסי מין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

דניאל
    07/10/2014

רופאת נשים בדקה אותי ואמרה שכנראה הפתח פשוט עדיין צר מדי וזה נשמע לי לא הגיוני כי אני מקיימת יחסי מין באופן קבוע כבר כמעט שנה.

ועוד שאלה,קרו כמה פעמים שהמחזור שלי הופיע ליום,נעלם ואז בא רק לאחר שבועיים ונמשך כמו שצריך שבוע.איך אדע אם לקחת את הגלולה הראשונה או לא אם זה שוב יקרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו