מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהדניאל05/10/2014
לפני כחודשיים התגייסתי והייתי אצל רופאת נשים ממש לפני הגיוס.המחזור שלי מאוד בעייתי מאז שקיבלתי אותו והיא התאימה לי גלולת של יאז.בנוסף יש לי כאבים בנרתיק בזמן קיום יחסי מין (בעיקר בהתחלה ובתנוחות מסוימות) היא בדקה אותי ואמרה שהכל בסדר וכנראה הנרתיק פשוט עדיין צר.זה נשמע לי לא הגיוני כי אני מקיימת יחסי מין כבר כמעט שנה.רציתי שרופאת נשים תבדוק אותי שוב ותיתן לי מרשם לגלולות שעוד לא התחלתי להשתמש בהן אבל אני לא מצליחה לקבוע תור.השאלות שלי הן כאלה:
1.האם אני יכולה עם המרשם שיש לי של הרופאה האזרחית ללכת לקחת את הגלולת בלי להתייעץ שוב עם רופאה? היא התאימה לי אותן לפני כחודשיים אחרי בדיקות דם.
2.האם יש משחה או משהו שיכול להקל עלי בזמן קיום יחסי מין כל עוד לא בדקו אותי שוב? שמעתי על משחה מאלחשת אזרקאין אבל קצת מפחיד אותי לאבד תחושה באיזור ואני חוששת שזה מסוכן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
דניאל05/10/2014קראתי שגלולת יאז מסוכנות וגרמו למקרי מוות ומחלות,האם זה נכון?האם בטוח להשתמש בהן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/10/2014יאז גלולה מצוינת ואין צורך לחשוש ממנה
את יכולה להתחיל לקחת ביום הראשון של המחזור שיגיע
לגבי כאבים בזמן יחיס מין את בהחלט יכולה לנסות משחת אזראקאין 5% חצי שעה לפני יחסי מין זה יכול להקל עליך את הכאב
כדאי לפנות לרופא מומחה לבעית כאבים כי נשמע שיש לך וסטיבוליטיס שזה כאב עצבי בפתח הנרתיק בזמן יחסי מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
דניאל07/10/2014רופאת נשים בדקה אותי ואמרה שכנראה הפתח פשוט עדיין צר מדי וזה נשמע לי לא הגיוני כי אני מקיימת יחסי מין באופן קבוע כבר כמעט שנה.
ועוד שאלה,קרו כמה פעמים שהמחזור שלי הופיע ליום,נעלם ואז בא רק לאחר שבועיים ונמשך כמו שצריך שבוע.איך אדע אם לקחת את הגלולה הראשונה או לא אם זה שוב יקרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?