שכחתי גלולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי גלולה
    דנה
    10/10/2014

שלום, בדרך כלל אני מתחילה לקחת גלולות ביום חמישי (21 גלולות) מדובר על גלולות יסמין. מסיימת חפיסה תמיד ביום רביעי ומתחילה חפיסה חדשה ביום חמישי בשבוע שאחרי. השבוע שכחתי לקחת את הגלולה הראשונה . כלומר לא לקחתי ביום חמישי (אתמול) מיד כשנזכרתי היום יום שישי 18:00 לקחתי גלולה. חשוב לציין שמאז קבלת המחזור לא קיימתי יחסי מין. האם לקחת חוץ מהגלולה שלקחתי את הגלולה היום בשעה הקבועה(20:00) ולהמשיך כרגיל? האם אני יכולה לקיים יחסי מין ללא אמצעי מניעה נוסף? האם זה אמור לשנות את ימי המחזור שלי החודש? תודה רבה...דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שכחתי גלולה

הוספת תגובה

• שכחתי גלולה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/10/2014

המשיכי עם הגלולות כרגיל אינך מוגנת עכשיו שבועיים הוסיפי עוד אמצעי מניעה
    אם התחלת את הגלולות ביום אחד יותר מאוחר גם המחזור שלך יגיע יותר מאוחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איחור יום

דנה
    12/10/2014

למרות ששתיתי את הכדור ששכחתי ביום למחרת ? עדיין המחזור יתאחר? הרי אני אסיים את הכדורים כמו כל חודש..ושאלה נוספת, אנחנו בטיול בחול ולכן אני רוצה להמשיך לקחת עוד חבילה ברצף..האם זה ייצור בעיה? תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו