מחזור שבועיים בחודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור שבועיים בחודש
    חנה
    18/10/2014

שלום,
    אני בת 26, לפני כשבעה חודשים חזרתי לפעילות מינית סדירה וקבועה עם בן זוגי וזה לאחר שהייתה לי הפסקה די ארוכה של מספר שנים, כשבע שנים (קיימתי יחסי מין בשבע שנים הללו אך לא באופן סדיר ולא הרבה).
    מאז שחזרתי לפעילות מינית יש לי מחזור שבועיים בחודש, בשבוע הראשון המחזור חלש ויש דימום חלש ובעיקר הפרשה חומה כמו בתחילת המחזור, בשבוע השני זה ממש מחזור.
    בכל השבועיים יש לי תסמינים של מחזור- עייפות, שינוי במצבי הרוח וכו'... איני לוקחת גלולות כיוון ואיני רוצה להכניס את הרעל הזה לגוף שלי, הייתי השבוע אצל גניקולוגית, עשתה לי אולטראסאונד, ואמרה שהכל תקין ושרק גלולות יכלו לעזור לי בבעיה.
    לא נראה לי הגיוני שזה הפתרון היחיד, לא יכול להיות שזה מה שנגרם לי בשל קיום יחסי מין.
    לא הייתי בתולה לפני וזו לא הפעם הראשונה שאני במערכת יחסים ממושכת ומקיימת יחסי מין על בסיס קבוע.
    אשמח לקבל פתרון שאינו גלולות.
    נ.ב לא מדובר בפציעה במהלך קיום יחסי המין, מדובר ממש במחזור.
    תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור שבועיים בחודש

הוספת תגובה

• מחזור שבועיים בחודש - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/10/2014

צודקת הרופאה שלך לגבי טיפול שהוא הורמונלי להסדרת המחזורים. אם את מתעקשת לא לקחת טיפול הורמונלי נסי רפואה משלימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו