מה לעשות לגבי הדימומים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות לגבי הדימומים?
    רונית
    20/10/2014

שלום רב.
    בתי בת ה21 יש לה מחזורים לא סדירים בכלל. אבל רק לאחרונה נודע לי שיש לה גם לפעמים, דימומים ממושכים. למשל, עכשיו יש לה דימום כבר כמה שבועות, ביום ולא בלילה. אני רציתי לגשת איתה לרופאת נשים, אבל היא מפחדת, היא אומרת שיעשו לה המון בדיקות, ויגידו לה שאולי זה מי יודע מה. בינתיים נתתי לה צמח שיח אברהם, שקראתי עליו.
    אני רוצה לציין, שיש לה קצת עודף משקל, ושיש לנו עכשיו גם תקופה מתוחה במשפחה, עזרה להורים מבוגרים ועד דברים.
    אני רוצה גם לציין שב"ה אין לה כאבים, והיא נוסעת כרגיל לעבודה כל יום, די רחוק מהבית.
    רציתי לשאול אם יש לך איזה מילת הרגעה, למשל, שזה דבר מצוי, כי אם אני אוכל להסביר לה יותר על הנושא, נראה לי שהיא תסכים לגשת לרופא אם אוכל להסביר לה שזה דבר מצוי ושיש לזה פתרונות.
    תודה רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות לגבי הדימומים?

הוספת תגובה

• מה לעשות לגבי הדימומים? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/10/2014

כדאי לפנות לבדיקת רופא נשים, בדרך כלל אם היא לא קיימה יחסי מין לא עושים בדיקה גינקולוגית אלא אולטראסאונד דרך הבטן שזו לא בדיקה חודרנית ובדיקות דם. הטיפול יהיה כנראה הורמונלי בגלולות.
    חבל להמשיך לסבול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו