שיליה קדמית נמוכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיליה קדמית נמוכה
    קרן
    20/10/2014

שלום,
    הייתי רוצה את התייעצות ממי שמכיר/ה על מנת שאולי אוכל מעט להירגע. מדובר בהריון שני שלי (ללא הפלות או בעיות בעבר). כיום בשבוע 16. בשבוע 14 להריון הייתה לי הפרשה חומה ועליתי לבדיקה במוקד, רופא הנשים שבדק אותי אמר שהוא לא רואה בעיה ורשם שהכל תקין כולל ציין שהשליה קדמית אך גבוה (מאז ועד היום ברוך השם לא היו שוב הפרשות כאלה). היום עשיתי סקירה ראשונה ובסוף הבדיקה הרופא ציין בפני שיש לי שיליה קידמית נמוכה קרובה לפתח, אך לא מחסה את הפתח ושאני צריכה להישאר במעקב. מה זה אומר שיליה נמוכה? אני צריכה לנהוג באופן מיוחד ולהישמר מפעילות מסויימת? ממה דבר כזה יכול לקרות ?(אני בת 28)

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיליה קדמית נמוכה

הוספת תגובה

• שיליה קדמית נמוכה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/10/2014

בדרך כל שליה נמוכה שלא מכסה את הפתת תתרחק ממנו ותעלה ככל שההריון יתקדם
    זו הסיבה שהיה דיום בשבוע 14
    המשיכי מעקב רגיל אצל רופא נשים שלך לא רואה סיבה להנחיות מיוחדות כרגע כל עוד את לא מדממת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיליה קידמית נמוכה

קרן
    21/10/2014

תודה על התשובה המהירה. ומה קורה במצב שהשליה מסתירה חלקית את הפתח? הסיכויים שתעלה טובים? מה ההשלכות /הסיכון במידה והיא לא עולה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו