נובהרינג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נובהרינג
    זהר
    21/10/2014

שלום,
    אני משתמשת בנובהרינג ולפני מספר ימים החלפתי טבעת והיום שמתי לב שיש בה חלק קצת מחוספס שבו "עטיפת הפלסטיק" קצת התקלפה, האם זה בסדר? כדי להחליף לטבעת חדשה? ואם כן אז להכניס טבעת חדשה ולהמשיך לספור מהיום שבו הכנסתי את הטבעת הישנה?
    תודה רבה,
    זהר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נובהרינג

הוספת תגובה

• אולי ירגיע אותך

שושי
    21/10/2014

בכל טבעת יש חלק מחוספס, זה לא מקום שהתקלף (אא"כ את יודעת שזה ממש שונה ממה שאת רגילה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת מוזר..

זהר
    22/10/2014

תודה על התגובה:) אבל זה ממש נראה כמו שכבה דקה של פלסטיק שמתקלפת.. אני משתמשת בטבעת שנתיים ואף פעם לא ראיתי שיש כזה חלק, את חושבת שבכל טבעת יש ממש שכבה דקה של פלסטיק רפויה? נשמע לי קצת מוזר אבל מקווה שאני טועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת מוזר.. - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    23/10/2014

אם את לא שקטה החליפי טבעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו