סרזט ללא הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרזט ללא הנקה
    יעל.ר
    22/10/2014

שלום וברכה, ילדתי לפני חודש ושבוע והתחלתי אתמול לקחת גלולות סרזט ואני קצת לא בטוחה בעצמי, בינתיים לקחתי על דעת עצמי דרך רופאת משפחה עד שיגיע התור שלי לרופאת נשים, מפני שאני רוצה להתחיל את ההגנה.
    הנקתי רק 3 ימים לאחר הלידה והפסקתי
    1. השאלה היא האם אני צריכה לחשוש מבחינת היעילות של הגלולה? הסיבה שאני רוצה בינתיים להשתמש בה היא מפני שהבנתי שיש בה פחות תופעות לוואי מגלולות אחרות ואני סבלתי בעבר מהשמנה ומעוד כמה תופעות...
    2. אם אחליט לעבור למדבקות האם זה יעשה לי דימומים בגלל שאני מחליפה פתאום?
    3. ושאלה אחרונה, אני טובלת במקווה, איך זה עובד עם המדבקות? אם יוצא שיום המקווה שלי הוא היום שבו אני אמורה להחליף מדבקה מה אפשר לעשות? (אסור לטבול עם מדבקה מבחינת הלכה)

תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרזט ללא הנקה

הוספת תגובה

• תיקון לשאלתי

יעל.ר
    22/10/2014

לגבי שאלה 3. אם יוצא שיום המקווה שלי הוא לא היום להחלפת מדבקה אלא יום אחר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון לשאלתי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    23/10/2014

כתבת שאת נוטלת סרזט מה הקשר למדבקה?
    שאלה לא ברורה
    פני לרופאת הנשים שלך לקבלת הסברים מסודרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו