פרימולוט נור לפני חתונה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרימולוט נור לפני חתונה.
    אורלי
    30/10/2014

שלום רב,
    אני מתחתנת בעוד שבועיים. הווסת הבאה שלי ככל הנראה תהיה יומיים לפני האירוע.
    הגעתי אל גניקולוג ביום האחרון של הוסת האחרונה והוא נתן לי מרשם של פרימולוט נור, הוא אמר לי להתחיל אותו יומיים לאחר סיום המחזור וציין בפניי שהכדור מחזיק כשבועיים לכן הוא לא מבטיח לי שלא יהיה לי מחזור באירוע.
    כרגע אני עם הכדורים כבר שישה ימים, זאת אומרת שהשימוש שלי בפרימולוט נור הנותר לי זה עוד שבועיים, סה"כ שלושה שבועות רצופים.
    האם זה דבר שהוא תקין? האם ניתן לקחת כדור אחר/ נוסף כדי שבאופן וודאי יידחה הווסת לאחר האירוע?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרימולוט נור לפני חתונה.

הוספת תגובה

• פרימולוט נור לפני חתונה. - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    02/11/2014

קחי את הכדורים עד החתונה ברצף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום, ד''ר ליאורה אברמוב

אורלי
    03/11/2014

נאמר לי שאצטרך לקחת כדור תומך עם הפרומילוט נור עד למועד האירוע. שם הכדור הוא פרוגילוטון, את החומים בלבד.
    אשמח לקבל ממך חוות דעת מקצועית נוספת על כדור זה.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום, ד''ר ליאורה אברמוב - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/11/2014

פרוגילוטון הוא כדור שמחקה מחזור ובכדורים החומים מכיל גם אסטרוגן וגם פרוגסטרון בעוד שפרימולוטנור מכיל פרוגסטרון בלבד
    אין לי נסיון עם פרוגילוטון בדחית מחזור אני בדרך כלל נותנת רק פרימולוטנור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו