מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וסטבוליטיסמיכל31/10/2014
שלום,אובחנתי בתסמונת הזו לפני כ3 שנים. הומלץ לי שימוש עם מרחיבים כי היתי בתולה ונאמר לי שהקרום שלי אינו גמיש ועדיף שאעשה זאת לבד. בזמנו נטשתי את העניין ולא טיפלתי בזה כלל.לצערי לפני כשנה וקצת עברתי תאונת דרכים עם שברים באגן ובריחות שתן.נשלחתי לטיפול ברצפת אגן ומיותר לציין כי הבעיה רק החמירה.כול אזור הכניסה לנרתיק כואב וצורב. לצערי מחוסר ברירה כי אי אפשר להסתובב עם טיטולים לנצח בגיל 30 השתמשי במרחיבים בשביל לאפשר כניסה לאלקטרודת ביו פידבק. עדיין למרות המרחיבים הכאב בכניסה לנרתיק לא נעלם. וגם יש לי פטריה חוזרת בגלל אני מניחה הטיטולים.אשמח לדעת מה ניתן לעשות לגבי הכאב בכניסה לנרתיק והפטריה .רכשתי סל של תרופות פרוביוטיקות לנרתיק כולח החדרה וגנילית כשאסיים עם האגיסטן אשתמש בהם.מה עוד מומלץ? האים הפטריה החמירה את הווסטבוליטיס או שיש קשר לטראומה של התאונה שגרמה לכך? והאם עכשיו כשאני מצליחה אומנם בקושי להחדיר את המרחיב הכי גדול עלי לרכוש משחה או אביזר או משהו שיקל על הצריבה? היום לדעתי אני מצליחה בגלל הטיפול התרופתי שכולל ליריקה פרקוסט וטרגין על בסיס קבוע אבל עדיין הצריבה לא נעלמת. אמרו לי תני זמן למרחיבים תתחילי להזיז אותם בנרתיק ותלכי לסקסולוגית. אני מצטערת אבל דווקא עכשיו אחרי התאונה והעובדה שאני על כסא גלגלים לא אכפת לי מיחסי מין או סקס.אני רק רומה לטפל בבעיה הזו בשביל להיפטר מהטיטולים ובתקווה שבהמשך חיי כשארצה להביא ילדים אוכל לעשות זאת. מה עוד כדאי לעשות. תודה רבה על חוות הדעת .קשה לי לשוחח על כך עם רופאת הנשים שלי כי זה מביך בעיני .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסטבוליטיס - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/11/2014את צריכה להבדק אצל רופאת נשים לעשות תרבית נרתיקית כדי לראות שאין פטריה עדיין בנרתיק. צריך לבדוק את אזור הוסטיבולום כדי לראות מה מצב העור שם
כך שלא ניתן לתת לך פתרונות ללא בדיקה
חפשי רופא נשים שמומחה בטיפול בוסטיבוליטיס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?