הימים הבטוחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הימים הבטוחים
    מירה
    01/11/2014

אני בת 40.אחרי 2 לידות וה-5 מחזורים האחרונים שלי מאז שהוצאתי את ההתקן התוך ריחמי היו בני 25 יום בממוצע למחזור(25 ה3 הראשונים,הרביעי 24 והאחרון 26).כיוון שאני במערכת יחסים פתוחה עם בן זוגי אני לעיתים שוכבת עם בני זוג אחרים(עם קונדום כמובן).האינטרס שלי כמובן הוא לא לניכנס להריון מגבר אחר.מהם ימי המחזור לפי התנהגות 5 המחזורים האחרונים שתיארתי שבהם גם אם יקרע הקונדום,בטוח שלא אכנס להריון.זה עד היום ה7 ומהיום ה13 של המחזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הימים הבטוחים

הוספת תגובה

• הימים הבטוחים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    02/11/2014

שיטת הימים הבטוחים איננה בטוחה כלל שכן א. אי אפשר לדייק ביום הביוץ ב100% כי תמיד יכולים להיות שינויים
    ב. זרע של גבר יכול לחיות בגוף האישה עד 3 ימים לפחות אחרי השפיכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

דן
    02/11/2014

האם לאור התנהלות המחזור שלי אני יכולה תאורטית להיכנבס להריון בימים 4 עד 7 והחל מהיום ה20 והלאה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו