בלאגן הורמונלי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלאגן הורמונלי?
    אני
    05/11/2014

שלום! בת 25. הפסקתי ליטול גלולות הרמונט לפני כחודש וקצת.(נטלתי גלולות סרזט לאחר לידה כשנה ועוד מספר חודשים גלולות הרמונט) היה לי דימום כמו מחזור לאחר פחות משלושה שבועות. הדימום המשיך כשלושה וחצי ימים. היום, לאחר פחות משבוע הייתי אמורה לעשות הפסק טהרה(כבר יומיים אין דימום ופשוט אתמול פיספסתי את הבדיקה)וכרגע עם כאבים כמו של מחזור וגם התחיל דימום. יש לציין שבשבועיים האחרונים יש קצת בחילות, כאבי בטן וכאבי גב תחתון(כאבים קלים..)מה יכולה להיות הסיבה לבלאגן?!? דרך אגב הייתה לי הרגשה שאולי מדובר בהריון, עשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית(מתייחסת לדימום הקל שהיה לי לפני שבוע..אבל הבדיקה נעשתה אולי מוקדם מידי..עכשיו אני מבינה שאין סיכוי שזה הריון. אולי הייתה הפלה?) ואני שומרת נידה כך שזה ממש ממש מבאס!!!!! אשמח לעצות בנושא-תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלאגן הורמונלי?

הוספת תגובה

• בלאגן הורמונלי? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    06/11/2014

אחרי הפסקת גלולות יכולים להיות שבושים במחזור כמה חודשים. עשי בעוד שבוע עוד בדיקה להריון, לשלול, ואם שלילי והדימומים ימשכו פני לרופא הנשים שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו