שאלה בנוגע לבחירת אמצעי מניעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לבחירת אמצעי מניעה
    שני
    08/11/2014

שלום,
    אשמח להתייעץ איתכם.
    אני בת 27, בעבר השתמשתי בגלולות, שעשו לי תופעות לוואי כגון פטריות חוזרות, דלקות שתן, (יובש בנרתיק וחוסר חשק מיני גם כן- על אף שאינני יודעת אם זה קשור לגלולות כי כבר שנים אני סובלת מזה).
    הפסקתי להשתמש בגלולות לפני 5 שנים. השתמשנו בקונדום לגבר במשך תקופה, לאחר מכן ילדתי ומאז אנחנו גם משתמשים בקונדום לגבר.
    איננו מרוצים מאמצעי מניעה זה, אך קראתי על אמצעי מניעה אחרים וגם שם לא מצאתי אמצעי שיתאים לנו.
    איני מעוניינת באמצעי שעליי / על הרופא להחזיר לגופי. (כמו התקן למשל) ואיני מעוניינת באמצעי מניעה שיגרום לתופעות לוואי. חשוב לציין שאהיה מעוניינת להכנס להריון בשנים הקרובות, אך לא בשנה הקרובה.
    יש לכם אולי אמצעי מסויים להציע לי שלא אצטרף להחדיר לגופי. אני מוכנה לתרום את גופו של בעלי לשם כך. אין גלולות לגבר למשל?
    או גלולות שלרוב אין להם תופעות לוואי ולא יגרמו לי לבעיות פוריות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע לבחירת אמצעי מניעה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/11/2014

לצערנו אין גלולות לגבר. אמצעי המניעה מתחלקים לאמצעי חייץ - קונדום לגבר דיאפרגמה ספוגיות או נרות קוטלי זרע לנרתיק לפני קיום יחסי מין לאישה
    גלולות מסוגים שונים טבעת תוך נרתיקית אומדבקה כל אלו אמצעי מניעה הורמונליים
    והתקן תוך רחמי הורמונלי או ללא הורמונים
    מתוך כל המבחר הזה - את צריכה להחליט מה טוב לשניכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו