דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף
    ליה
    09/11/2014

היי, אני חיילת בת 19, יש לי חבר קבוע כבר חצי שנה, לוקחת גלולות ואנחנו מקיימים יחסי מין ללא קונדום לאחר ששנינו נבדקנו שאין לנו מחלות מין.. בסופש האחרון שכבנו די הרבה וקצת אחר כך התחיל לכאוב ולשרוף לי ממש בכניסה לנרתיק וכל האזור היה נפוח, כאשר לקחתי מראה להסתכל ראיתי שיש לי כמה פצעים בהירים סביב ובתוך החור עצמו, יותר מאוחר התחילו לי הפרשות צהובות.. לפני ששכבנו וזה התחיל היה לי קצת גירוד והפרשות וחשבתי שיש לי פטרייה, הייתי רוצה לדעת האם לטפל בזה כמו פטרייה?(עם אגיסטן נרות ומשחה) או עם זידובל ג'ל(לחמישה ימים) או שזה נשמע כמו משהו אחר?
    יכול להיות שהפצעים הופיעו בעקבות יחסי המין עצמם שהחיכוך בהם היה אגרסיבי מדי?
    אשמח לתשובה כמה שיותר מהר , מאחר ואני חיילת לא הצלחתי לקבוע תור דחוף לגניקולוג בשלושה שבועות הקרובים ואני נורא מודאגת ואובדת עצות.. אשמח לתשובה.. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

• דחוף - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/11/2014

קשה לתת לך תשובה ללא בדיקה. נסי טיפול באגיסטן ובינתיים נסי לקבוע תור לרופא נשים בדחיפות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו