עזרה בבקשה בכמה בעיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה בכמה בעיות
    אלמונית
    09/11/2014

שלום
    אני בת 28 ויש לי שתי בעיות שאשמח למענה..
    הראשונה היא שלפני כמה חודשים השתנה ללא סיבה ניראת לעין אופי המחזור שלי. הוא תמיד היה סדיר בלי בעיות מסויימות 28 יום ואורך המחזור חמישה ימים. (הפסקתי גלולות לפני 7 שנים ) ולפני כמה חודשים הוא השתנה: יום ראשון דימו קל ביותר, יום שני אין כלום , שלישי שוב דימום קל ביותר ולאחר מכן 3 ימים בערך של מחזור. האם יש סיבה לדאגה או שזהו תהליך נורמלי?
    הבעיה השניה היא שכבר כמה שנים יש לי היא תחושת אי נעימות קלה ולפעמים חמורה בנרתיק אחרי מתן שתן. ברמה שכל מה שאני רוצה זה להתקלח ,לא יכולה שיהיה מגע כלשהו עם התחתון . לא כל פעם זה קורה והדבר היחיד ששמתי לב הוא שזה קורה בעיקר אחרי הרבה זמן שאני לא שותה כמו שצריך (כלומר השתן יותר כהה)
    אשמח לעזרה במיוחד בבעיה השניה שכן היא מאוד מפריעה לי בחיי היומיום
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה בכמה בעיות

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה בכמה בעיות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/11/2014

ללגבי תלונה ראשונה אין בעיה
    לגבי תלונה שניה עשי בדיקת שתן לשלילת דלקת ואם תקינה פני לבדיקת רופא נשים יכול להיות שהבעיה היא בעור סביב פתח הנרתיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו