שאלה חשובה בבקשה עזרתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה בבקשה עזרתכם
    נטע
    12/11/2014

שלום,
    לפני כ-10 חודשים אובחנתי עם כלמדיה אורפלזמה ומיקרופלזמה (לאחר שהתלוננתי על תסמינים כשנתיים!! אצ לרופאי נשים שונים, אבל לא משנה זה כבר נושא אחר..) בכל מקרה קיבלתי טיפול אנטיוביוטי מסיבי (כדורים ואפילו זריקה) אשר לאחר כחודש ימים למעשה השמיד את החיידקים הללו. בבדיקה חוזרת ל-STD שערכתי לפני שבועיים, קיבלתי על כל החיידקים "ללא ממצא" דהיינו, אני מבינה שאין.
    אני רוצה לציין שמאז חודש מרץ השנה לא קיימתי יחסי מין בכלל. הבעיה שלי היא כזו: בחצי השנה האחרונה, כאשר אני מאוננת ומגיעה לאורגזמה, לאחר מכן ובמשך לפחות שבועיים (!!!) אני סובלת מכאבים חדים שבאים והולכים מהבוקר עד הלילה כולל הלילה, בצד ימין באזור החצוצרה, (בטן תחתונה צד ימין קצת מעל הרחם). לא מדובר בכאב עמום אלא בכאב חד כמו מצבט שצובט אותי במפנים. עברתי בדיקה גניקולוגית מקיפה! אשר לא הניבה תוצאות חריגות. האם יכול להיות שכתוצאה מהכלמידיה ש"חגג" אצלי בגוף לא מעט זמן, זה גרם להידבקות באזור וההתכווצויות שבאות מהאורגזמה מביאות לכאבים הללו? זה פשוט מגיע למצב שאני לא יכולה יותר להביא את עצמי לסיפוק עצמי עקב הכאבים החדים. ומעבר לכך, אני חוששת מאוד מנושא ההידבקות מבחינת פוריות ואני לא מבינה מה קרה לי שם מהחיידק. תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה בבקשה עזרתכם

הוספת תגובה

• שאלה חשובה בבקשה עזרתכם - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    13/11/2014

הדרך לבדוק הדבקויות זה בניתוח ובצוע לפרוסקופיה שבה מסתכלים מה קורה בתוך הרחם. ללא בדיקה שלך קשה להעריך סיבות אחרות הגורמות לבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו