מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה בבקשה עזרתכםנטע12/11/2014
שלום,
לפני כ-10 חודשים אובחנתי עם כלמדיה אורפלזמה ומיקרופלזמה (לאחר שהתלוננתי על תסמינים כשנתיים!! אצ לרופאי נשים שונים, אבל לא משנה זה כבר נושא אחר..) בכל מקרה קיבלתי טיפול אנטיוביוטי מסיבי (כדורים ואפילו זריקה) אשר לאחר כחודש ימים למעשה השמיד את החיידקים הללו. בבדיקה חוזרת ל-STD שערכתי לפני שבועיים, קיבלתי על כל החיידקים "ללא ממצא" דהיינו, אני מבינה שאין.
אני רוצה לציין שמאז חודש מרץ השנה לא קיימתי יחסי מין בכלל. הבעיה שלי היא כזו: בחצי השנה האחרונה, כאשר אני מאוננת ומגיעה לאורגזמה, לאחר מכן ובמשך לפחות שבועיים (!!!) אני סובלת מכאבים חדים שבאים והולכים מהבוקר עד הלילה כולל הלילה, בצד ימין באזור החצוצרה, (בטן תחתונה צד ימין קצת מעל הרחם). לא מדובר בכאב עמום אלא בכאב חד כמו מצבט שצובט אותי במפנים. עברתי בדיקה גניקולוגית מקיפה! אשר לא הניבה תוצאות חריגות. האם יכול להיות שכתוצאה מהכלמידיה ש"חגג" אצלי בגוף לא מעט זמן, זה גרם להידבקות באזור וההתכווצויות שבאות מהאורגזמה מביאות לכאבים הללו? זה פשוט מגיע למצב שאני לא יכולה יותר להביא את עצמי לסיפוק עצמי עקב הכאבים החדים. ומעבר לכך, אני חוששת מאוד מנושא ההידבקות מבחינת פוריות ואני לא מבינה מה קרה לי שם מהחיידק. תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה בבקשה עזרתכם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/11/2014הדרך לבדוק הדבקויות זה בניתוח ובצוע לפרוסקופיה שבה מסתכלים מה קורה בתוך הרחם. ללא בדיקה שלך קשה להעריך סיבות אחרות הגורמות לבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?