חשש להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש להריון
    נוי
    20/11/2014

שלום אני נוי אני בת 20 ,לוקחת גלולות מסוג קלייר כחצי שנה. יש לי שאלה שקשורה למהלך שלושת השבועות האחרונים. לפני שלושה שבועות חליתי והשתמשתי באנטיביוטיקה למשך 7 ימים, בימים אלו הופיעו דימומים למרות שנטלתי גלולות (2-8\11). רופאת נשים הסבירה לי שהדימום הוא בגלל האנטיביוטיקה ושעלי להמשיך ליטול גלולות כרגיל. אכן שבוע אחרי שסיימתי את האנטיביוטיקה המשכתי לקחת כרגיל גלולות לעוד שבוע נוסף (9-17\11).. ובשבוע השלישי קיימתי יחסי מין לא מוגנים (18\11). את היחסים קיימתי ביום בו הייתי אמורה לקבל מחזור (ע"פ סדר חפיסת הגלולות) אך לא קיבלתי באותו יום וגם לא קיבלתי עד עכשיו... הגלולות הקרובות בחפיסה הן גלולות ריקות בלי חומר פעיל. האם יש סיבה לדאגה? יש סיכוי להריון או שאני סתם לחוצה?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש להריון

הוספת תגובה

• חשש להריון - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    22/11/2014

סבירות להריון נמוכה אבל יכול להיות שבגלל האנטיבויטקה אינך מקבלת מחזור. המשיכי את הגלולות כרגיל ועשי בעוד שבועיים בדיקת שתן לשלול הריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו