בעיה שלא נפתרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה שלא נפתרת
    שירי
    21/11/2014

היי, כבר יותר משנה אני סובלת מבעיה שמקלקלת את שגרת החיים שלי. זה מתבטא בצורות הבאות-
    * צריבה בנרתיק לסירוגין, הכאב יכול להיות קיצוני ומנגד בימים מסוימים לא להיות מורגש כלל.
    * אין הפרשות יוצאות דופן, לפעמים הן מעט צהובות אך לא משהו עקבי.
    *כאבים בעת קיום יחסי מין (לא בחדירה עצמה) גם כן לסירוגין. חשוב לציין שאין קשר בין יחסי מין לבעיה. הבעיה התחילה לפני שהכרתי את הפרטנר שלי לחיים, וגם היום היא לא גורם שמתחיל את הכאב. בנוסף, הוא בריא במשך כל השנה הזאת- לא מתלונן על בעיות כאלה ואחרות באיבר המין.
    * הרבה פעמים גורם שמתחיל את הכאב הוא מתן שתן- בעבר בכל בוקר הייתי קמה בלי כאב, משתינה ואז הכאבים התחילו. היום כמו שציינתי בתסמינים אחרים, זה קורה לסירוגין. בנוסף- יש תחושה שהשתן לא נגמר. אני יכולה לשבת על האסלה שעות, ולאחר הזרם העיקרי, בכל פעם יצאו עוד זרמים קטנים מאוד אחריו. גם לעיתים קרובות קיימת צריבה במהלך מתן שתן.
    * על השפתיים הפנימיות (לא בטוחה שזהו השם שלהן, השפתיים שרואים כשפותחים את איבר המין) קיימת אדמומיות, נקודות לבנות כאלה, ושינויים של העור לכיוון מגורה ולא אסתטי.
    ביקרתי אצל המון רופאים, נטלתי המון אנטיביוטיקות ומרחתי משחות. מה לא אמרו לי- זיהום בפות, בעיה שנובעת מגילוח, זיהום בשופכה. ביצעתי בדיקת שתן שיצאה לא תקינה, שמחתי וצהלתי. נטלתי אנטיביוטיקה, אך הבעיה לא נפתרה. ולמרות זאת, לאחר הטיפול ביצעתי בדיקת שתן נוספת שיצאה תקינה. חשוב לציין שביקרתי אצל גניקולוגים ורופאי משפחה, אך עדיין לא אצל אורולוג. נקבע לי תור השבוע- האם לדעתכם מדובר בכיוון נכון? משם תבוא הישועה? אני כבר חסרת אונים. החבר שלי לא מכיר אותי בלי הבעיה, ויחסי המין שלנו בעייתים, משום שהרבה פעמים הכאב בלתי נסבל.
    אשמח מאוד אם תעזרו לי. שירי :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה שלא נפתרת

הוספת תגובה

• בעיה שלא נפתרת - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    22/11/2014

מאוד קשה להמליץ על טיפול ללא בדיקה שלך. המתיני לתשובת האורולוג
    מציעה לך לעשות תרבית נרתיקית וברור למחלות מין שלא יוצא בתרבית רגילה
    עשי בדיקה אצל רופא מומחה לצוואר הרחם עם מכשיר שנקרא קולפוסקופ להסתכלות בהגדלה על עור פתח הנרתיק והשופכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו