מעבר לגלולות פלורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר לגלולות פלורט
    דפנה
    23/11/2014

לקחתי עד עכשיו גלולות מסוג בלארה והחלפתי רופא נשים שהמליץ לי לעבור לגלולות פלורט (בלי קשר לבדיקה כי טרם בדק אותי) בטענה שהגלולות החדשות (פלורט) הן בעלות מינון הורמונלי נמוך יותר.. מה ההבדל בין 2 הסוגים? ואילו תופעות לווי פלורט יכולות לגרום לי?
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר לגלולות פלורט

הוספת תגובה

• מעבר לגלולות פלורט - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    25/11/2014

הגלולות מכילות פרוגסטרון אחר ומינון אחר של אסטרוגן לא אמורות להיות תופעות לואי חדשות איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות לוואי

דפנה
    27/11/2014

לצערי אני אחרי שבועיים של נטילת הגלולות (נשאר לי עוד שבוע..) ויש לי המון פצעים על הפנים. הן נהיו שומניות מאוד ויש לציין שמעולם לא סבלתי מעור פנים בעייתי או מחצ'קונים. אני בת 24 ללא רקע הורמונלי בעייתי. אני ממש מפחדת להמשיך להשתמש בהן. ברור שאקבע תור נוסף לרופא ליעוץ ושיסתכל . אבל כרגע רק כדי להויות רגועה- רציתי לדעת האם בתום החפיסה הזו שאני לוקחת ואחרי השבוע הפסקה אני יכולה לחזור לקחת את הגלולות הקודמות0 בלארה? והאם אסבול מתופעות לוואי כלשהן? מלחיץ אותי שיהיו לי דימומים בין לבין...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו