פטרייה שבאה והולכת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטרייה שבאה והולכת
    מונה
    25/11/2014

שלום רב,
    אני סבלתי הרבה פעמים מפטרייה בנרתיק כך אמרו לי הגינקולוגים. עכשיו הם רשמו לח נרות וקרמים וכדורים. לא אנטיביוטיקה. ותמיד זה חזר לי שוב.. הפרשות במרקם קוטג׳ וגרד מציק.. וכאב בזמן קיום יחסי מין. אני כבר לא יודעת מה לעשות. ושמעתי על טיפולים בקנדידה.. טיפולים של רפואה משלימה והרופאים האלה מאמינים זה קנדידה מגיעה מהמעיים וצריך לטפל בה דרך תזונה נכונה, ניקוי רעלים וכאלה וכאלה. עכשיו אני שואלת למי להאמין? לגינקולוג או לנטורופט? האם הרפואה המשלימה מעלילה עלילות על קנדידה שלא קיימות? אשמח לתשובה, וגם אם תוכל להמליץ לי מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטרייה שבאה והולכת

הוספת תגובה

• גם לי יש תופעה דומה והמליצו לי על

אני
    25/11/2014

תכשיר בשם לקטל - שאמור למנוע את התופעה של חזרת הפטריה
    הבנתי שניתן לקנות ללא מרשם
    האם בכל זאת להתייעץ עם הגניקולוג הקבוע או שפשוט להתחיל בטיפול?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטרייה שבאה והולכת - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/11/2014

עשי דבר ראשון תרבית נרתיקית כי יש סוגי קנדידה שלא חולפים בטיפולים רגילים. וזקוקים לטיפול ממושך אנטיפיטריתי דרך הפה לחודשים..
    רפואה משלימה יכולה לעזור לרפואה קונבנציונלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו