שאלה חשובה לגבי גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה לגבי גלולות
    בר
    25/11/2014

שלום! אני בת 22 והתחלתי לקיים יחסי מין לפני כמה חודשים...
    בחודש שעבר קרתה "תקלה" והקונדום יצא בסוף 'האקט'. ליתר בטחון לקחתי גלולה שאחרי שנמכרת כאן ודומה לפוסטינור (אני כרגע לומדת בחו"ל). לאחר חמישה ימים הופיע דימום בערך ב1 בלילה ונמשך כמה ימים (למרות שעברו רק שבועיים מהחזור הקודם) והתחלתי לקחת גלולות לראשונה מיד כשהבחנתי בדימום. קראתי באינטרנט שהדימום שהיה הוא מחזור לכל דבר ושאפשר להחיל לקחת גלולות ..לאחר עשרה ימים שאני על גלולות קיימנו יחסים שוב הפעם לא מוגנים משום שהנחתי שאני מוגנת בגלל הגלולות..
    לאחרונה יש לי המון חששות לגבי השאלה אם אני באמת מוגנת...השאלה שלי היא אם צדקתי בכך שהתחלתי לקחת את הגלולות מהדימום שהיה, ואם אני עכשיו לוקחת גלולות באופן קבוע ומוקפד אם זה מספיק כדי להבטיח את זה שאני לא אכנס להריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה לגבי גלולות

הוספת תגובה

• שאלה חשובה לגבי גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/11/2014

הדימום החריג שהיה מקורו מהפוסטינור שיכול לגרום לדימום שלא בזמן משאמור להיות מחזור
    התחלת אז גלולות שזה בסדר אבל היית צריכה להוסיף אמצעי מניעה נוספים לפחות לשבועיים אחר כך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש סיכוי להריון?

בר
    27/11/2014

אני מבינה... קיימתי יחסים 10 ימים לאחר מכן... האם יש סיכוי שנכנסתי להריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו