תחושות בבטן לאחר מולטי אורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושות בבטן לאחר מולטי אורגזמה
    אנונימית2000
    01/12/2014

היי,שבוע שעבר ניסיתי על עצמי את החוויה שנקראת מולטי אורגזמה.
    אוננתי פעמיים ברצף ואחרי הפעם השנייה הרגשתי שהתחושה של האורגזמה מלווה אותי כמה שעות.
    התחושה הזאת אומנם נעלמה,אך מאותו היום אני מרגישה בבטן תחושות מוזרות כמו מעין גירוי קטן שעולה ויורד לכמה שניות,אמנם זה כבר לא אורגזמה וזה לא מפריע לי לעשות דברים יומיומים אך וזה קצת מציק לי.
    הייתי רוצה לדעת אם אתם יכולים לעזור לי לגלות ממה זה נובע?שמעתי על שרירי רצפת האגן שבעת מולטי אורגזמה הם פועלים,יכול להיות שאולי הם נתפסו לי מרוב האינטסיביות שהגוף שלי חווה?
    אני חייבת שתעזרו לי אני לא יודעת למי לפנות בעניין ואם יש בכלל דרך לטפל בזה.
    תודה לכם מראש (בת 18).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תחושות בבטן לאחר מולטי אורגזמה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    02/12/2014

התחושות האלו יעברו יכול להיות שעקב ריבוי האורגזמות נשאר קצת גודש בכלי הדם באגן שיספגו לאט לאט או שהיה גירוי חזק על הדגדגן והעצבים שם נשארו מגורים. הזמן ירגיע הכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לתחושות לאחר אורגזמה שנייה

אנונימית2000
    02/12/2014

ענית לי וכתבת שזה עניין של זמן והשאלה שלי היא גם אם עבר כבר שבוע וחצי? זה זמן לגיטימי? כמה זמן בערך ייקח לזה לפי דעתך?אני יודעת שקשה לך לדעת אבל בערך...פחות או יותר...
    כי אני לא יודעת אם לשתף את זה עם אנשים אחרים אחרי הכל זה קצת מביך,אבל אם אני אדע לפחות שזה יעבור מעצמו זה ירגיע אותי.
    בכל מקרה תודה רבה לך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לתחושות לאחר אורגזמה שנייה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/12/2014

מאמינה שיכול לקחת עוד זמן אל תלחצי ואל תחשבי על זה יותר מידי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו