צריכה עזרה דחוף! בבקשההה!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה דחוף! בבקשההה!!!!
    מיואשת כבר
    04/12/2014

היי, לפני כ 5 ימים החל לי גירוי וצריבה בנרתיק ומחוץ לו. כמעט ללא הפרשות. פניתי לרופאת נשים, היא לא הייתה בטוחה מה יש לי, לקחה תרבית ונתנה קרם דאלאצין ל 7 ימים. עשיתי כבר שני טיפולים. היום הגיעו תוצאות התרבית ומתברר שיש לי Candida albicans.
    הרופא שלי מקבלת רק בעוד 3 ימים (שישי-שבת) ואני לא יודעת מה לעשות.
    האם הטיפול שהיא נתנה לי ללא הבחנה היה טיפול נכון? לפי מה שידוע לי דאלאצין היא משחה אנטיביוטית ולקיחת אנטיביוטיקה גורמת לקנדידה. האם דאלאצין מטפל בכלל בקנדידה? האם כדאי לסיים את הטיפול?
    אשמח לתשובה מהירה בבקשהההההה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צריכה עזרה דחוף! בבקשההה!!!! - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    05/12/2014

האם דאלאצין מטפל בכלל בקנדידה?

+++ לא

האם כדאי לסיים את הטיפול?

+++ כן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה

מיואשת כבר
    05/12/2014

תודה דוקטור,
    למה אתה ממליץ להמשיך את הטיפול בדאלטצין? החשש שלי שזה יחמיר לי את קנדידה. האם דאלאצין יכול להחמיר את קנדידה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי

מיואשת כבר
    05/12/2014

שלום,
    האם בלסיים התכוונת שאני אפסיק לקחת את האנטיביוטיקה או שאמשיך לקחת את האנטיביוטיקה עד הסוף?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה דחוף! בבקשההה!!!! - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    05/12/2014

לסיים את הטיפול - הכוונה להפסיק אותו. דלצין זאת אנטיביוטיקה ואין לה מקום ב- C.Albicans

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו