בליטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בליטה
    אליה
    06/12/2014

שלום ד"ר,
    אני בת 24 בריאה בד"כ.
    לפני כמה ימים הרגשתי גירוי באיבר המין ובמקלחת גיליתי שיש לי שם בליטה קטנה(השפה הפנימית משמאל התנפחה כנראה), לאחר כמה ימים התנפחה הבליטה. הבליטה היא על השפה הפנימית בצד שמאל באיזור העליון של איבר המין (לא כל כך קרוב לפתח הנרתיק). הבליטה גדלה והיא פשוט כואבת,כואב לי לשבת וללכת, לפעמים זה מגרד מעט, אבל אין לי הפרשות. מחיפוש באינטרנט קראתי על משהו שנקראה ציסטת ברטולין, אני לא חושבת שזה מה שיש לי כי הציסטה גדלה בד"כ (לפי מה שקראתי) בחלק התחתון של איבר המין ואצלי הנפיחות/בליטה היא בחלק העליון יותר של איבר המין. חשוב לי להבהיר:
    1. לא קיימתי יחסי מין כמה ימים לפני שהבליטה יצאה.
    2. אני עם אותו בן הזוג כבר שנים רבות ונבדקת תכופות אצל רופא נשים והבדיקות תמיד היו תקינות (אין לי הרפס או פפילומה או כל בעיה אחרת מהבדיקות הקודמות)
    3.לאחרונה עברתי מגלולות לשימוש בטבעת וגינלית- זה החודש השני שאני משתמשת בה.
    4. לפני כ4 חודשים סבלתי מפטרייה והרופא נתן לי כדור שלטענתנו חזק מאד ולא יכול להיות שתחזור לי הפטרייה לפחות חצי שנה.
    מה זה יכול להיות? (לצערי יש לי תור לרופא נשים רק בעוד שבועיים..)

תודה רבה על ההתייחסות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בליטה

הוספת תגובה

• מישהו יכול להתייחס בבקשה?

אנה
    07/12/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בליטה - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    07/12/2014

מה זה יכול להיות?

++++
    לצערי אף אחד מאתנו לא יכול לנחש... ברצינות, איך אפשר לעשות אבחנה ללא בדיקה?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו