בדיקת קולופוסקופיה עם ביופסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת קולופוסקופיה עם ביופסיה
    בתאל
    08/12/2014

שלום, אני בת 30 שתי לידות,בשנה האחרונה היו לי לסירוגין לא בכל חודש דימום זעיר כשבוע לאחר הווסת. עשו לי א.ס. ופיפל שהיו תקינות, לפני כשנתיים וחצי עשיתי פאפ עם בדיקת מיקרוסקופ בצוואר הרחם שיצאה תקינה אף היא, היום שלחו לבדיקת מקרוסקופ בצוואר הרחם הרופא אמר שהוא מזהה את מקור הדימום מצוואר הרחם ושיש לי צוואר רחם במבנה אקופיה ושה יכול להיות מקור הדימום בנוסף עשה צריבה היקפית ורשם לי מכתב לרןפא המטפל שיש לי צוואר אקטופיה נעשתה צריבה היקפית ושנראה לו בספק שיש we ונקלחה ביופסיה.. מפה מתחיל החשש שלי שאני קראתינעכשין באנטרנט וכתוב שהאפיתל הלבן.מראה על תאים סרטניים אני מזה מפחדת ולפני שנתיים וחצי עשיתי בדיקת קולופוסקופיה לא בגלל דימום בן ווסתי אלא בגלל דימום מוגבר במחזור כתוצאה ממבנה צוואר רחם אקטופיה אחרי הצריבה ועד היום הדימום הווסתי תקין.. אך אני כרגע.מאוד מפחדת מאפיתל הלבן מהם הסיבות?? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיקת קולופוסקופיה עם ביופסיה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/12/2014

כדאי להמתין לתשובות הביופסיה סך הכל האפיתל לבן זה בסין שאלה ויכול להיות שהכל יצא תקין
    בדרך כלל יש זהום וירלי בפפיילומה וירוס שיכול לעשות את השינויים בצוואר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו