שרירנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירנים
    ש
    09/12/2014

שלום,
    אני בת 28, נשואה ללא ילדים, לאחר אולטרסאונד נצפו מס' שרירנים אינטראמורליים ברחם הדוחקים את הרירית 1- 63*60 מ"מ בקיר אחורי. 2- 44*43 מ"מ בקיר קדמי. 3- 38*39 מ"מ בקיר קדמי. לאחר ייעוץ אצל מומחה המליץ על ניתוח לכריתת השרירנים בפתיחת בטן. האם לאור הנ"ל תישקל פרוצדורה רפואית/ ניתוחית חלופית עבורי? כגון: לפרוסקופיה/ אולטרסאונד ממוקד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירנים

הוספת תגובה

• שרירנים - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    09/12/2014

בהחלט ניתן לבצע כריתת שרירנים גם בגישה לאפרוסקופית\ רובוטית
    ניתן לפנות לצורך קבלת ייעוץ בנושא
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרירנים

ש
    16/12/2014

תודה על תשובתך. הספקתי להיוועץ עם רופא נוסף המתמחה בשרירנים לאחר בדיקה אמר שהרחם מוגדלת זהה בגודל להריון של 4 חודשים, אמליץ על ניתוח
    לפרוסקופי להוצאת השרירנים. כעת אני חלוקה בדעתי כיצד עליי לפעול. רציתי לציין בנוסף שמזה 9 חודשים אני מנסה להיכנס להריון, לא הייתי בהריון בעבר ואין שום היסטוריה רפואית קודמת. האם אחוזי ההצלחה בניתוח לפרוסקופי/ רובוטי זהים? למיטב ידיעתי ניתוח לכריתת שרירנים בגישה לפרוסקופית/ רובוטית היא זהה בידיו של מנתח מיומן, לא כך? אשמח במידה ותוכל לתת סקירה מסוימת בנושא כגון: סיכונים וכו'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרירנים - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    16/12/2014

אשמח לייעץ לך אודות ההבדליםפ בין הגישות הכירורגיות השונות
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו