דימום חום עם גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום חום עם גלולות
    יעל
    11/12/2014

חודש שעבר דילגתי על ההפסקה של הגלולות כדי שלא אקבל מחזור והחודש שבוע לפני שהייתי צריכה לעשות שוב הפסקה בשביל המחזור התחילו לי הפרשות חומות(לא אדום בכלל!) ההפרשות התחילו ביום ראשון וביום חמישי הלכתי לרופאת נשים, היא אמרה לי שאם לא פספסתי אף גלולה אז אין סכנה וזה טבעי וקורה לפעמים, החלטתי שוב לקחת גלולות ברצף כי לא היה בא לי להיות ב"מחזור" במשך שבועיים, וחשבתי שההפרשות החומות ייפסקו תוך כמה ימים, מה שלא נכון. זה ממשיך לי עד עכשיו ואני לא יודעת מה לעשות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום חום עם גלולות

הוספת תגובה

• דימום חום עם גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/12/2014

כנראה שאת צריכה לעשות הפסקה של שבוע כדי לפתור את בעית הדימומים ואז להתחיל שוב ברצף
    יש נשים שרירית הרחם לא תחזיק מעמד בחודש השני ברצף ותדמם ואז או שתחליפי גלולות או שתעשי כל חודש הפסקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי אז מה לעשות?

יעל
    11/12/2014

הייתי צריכה ביום ראשון להתחיל את ההפסקה אבל לא עשיתי, אז מה עושים? אני יכולה לעשות את ההפסקה עכשיו? או שאני צריכה לסיים את החפיסה ואז לעשות הפסקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו