מקווה לטוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקווה לטוב
    טולה
    21/12/2014

שלום רב. קיבלתי מחזור ב28.10, לאחר מכן קיימתי יחסים לא מוגנים ונטלתי פוסטינור והמחזור הגיע לי ב20.11 אחרי 23 ימים כשבדרך כלל סדיר סביב 28 יום.חודש שעבר קיימתי יחסים לא מוגנים ב27.11 אך היתה חדירה ממש לרגע קט ולא היתה כלל גמירה (אני חוששת משפיכה מוקדמת). לפי כל המחשבונים הביוץ אמור היה להיות ב29.11 היות והמחזור הקדים אז אולי גם הביוץ וזרע יכול להישאר בגוף האישה... בדרך כלל אני מרגישה את הביוץ והרגשתי אותו לדעתי ב9.12, ואחרי יומיים היתה לי הפרשה צמיגית ודביקה שנמתחת בין 2 אצבעות ממש. עברו 30 ימים מהמחזור האחרון והוא לא הגיע עדיין. לאורך השבוע האחרון ביצעתי 4 בדיקות ביתיות כשהאחרונה היום וכולן ברוך השם שליליות. יכול להיות שהביוץ היה מאוחר באמת ובגלל זה מאחר המחזור? האם הפוסטינור שיבש הכל אפילו שאחריו כבר קיבלתי מחזור שהקדים? האם הבדיקות אמינות? אין לי אפשרות כרגע לבצע בדיקת דם אני רק רוצה לדעת לפי הממצאים שציינתי האם הסבירות להריון נמוכה כפי שאני מקווה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקווה לטוב

הוספת תגובה

• מקווה לטוב - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    23/12/2014

אם הבדיקות שהן שליליות נעשו מעבר לשבועיים אחרי יחסי מין לא מוגנים הרי שאינך בהריון.
    כדאי לפנות לרופא נשים להתאמת אמצעי מניעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו