גירוד בנרתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד בנרתיק
    ליאור
    22/12/2014

היי אני בת 18 התחלתי לקחת גלולות"פמינט" לפני חפיסה וחצי בגלל שהמחזור שלי היה לא סדיר וכואב. כשנגמר הווסת הראשון שבו התחלתי לקחת גלולות לראשונה התחילו לי גירודים בפתח הנרתיק ויש לי צורך לעשות פיפי כל קצת זמן ויש לי הרגשה של דיגדוג מעצבן כל פעם אחרי שאני עושה פיפי. חשוב לציין שהפסקנו להשתמש בקונדום מאז שהתחלתי עם הגלולות. ובשבוע האחרון החדירה היתה כמעט בלתי אפשרית ומכאיבה (לא הופרש חומר סיכה טבעי כמו תמיד)
    בנוסף לגירוד כאבי הווסת לא נפסקו וכואב לי כבר שבוע לפני שהווסת מתחיל.
    אמא שלי לא יודעת על עניין קיום יחסי המין היא יודעת רק על הגירוד והיא אמרה שלדעתה אין טעם לקבוע תור לרופא נשים כרגע ושזה בגלל הסבון "פמינה" ושזה יעבור לבד. אני גם ככה צריכה ללכת עוד חודש כדי לחדש את המרשם לגלולות.
    השאלה שלי היא כזאת , אני דוחה את ההליכה לרופא כבר בערך חודש והמצב לא משתפר מעצמו עכשיו אפסיק גם עם הסבון בתקווה שזה יקל את הגירוד , האם זה בעיה של דלקת בשתן בכלל או שזה בגלל קיום יחסי המין (לא קורה בתדירות גבוהה אבל הגירוד מתחזק משמעותית אחרי) או שזה בגלל הגלולות? או בכלל הסבון? ואיך אפשר להקל על הגירוד? אין לי הפרשות שונות מבדרך כלל
    אשמח לתשובה במהרה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוד בנרתיק

הוספת תגובה

• גירוד בנרתיק - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    23/12/2014

אין ספק שאת זקוקה לבדיקת רופא נשים ואין טעם להמתין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו