רחם רב שרירנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רחם רב שרירנים
    שרה ברקו
    22/12/2014

שלום. אני בת 37. אין לנו עדיין ילדים. היו לי שני הריונות כימיים שלא הצליחו. לאחר מכן עברתי ניתוח מחיצה .נכנסנו להריון אולם בשבוע 18 הייתה פתיחה , ועשו לי תפר צווארי. אך זה לא הצליח והעובר נפל. עברה חצי שנה מאז ולא מצליחים להרות.בבדיקת אולטרסאונד תלת ממד מצאו שהרחם דחוק ע"שרירן.שרירן פונדלי שדוחק את הרירית 31מ"מ על 32מ"מ על 38 מ"מ. .בנוסף שרירן בקיר קדמי סובסרוטי בולט-35מ"מ על 33מ"מ.. וגם שרירן קדמי שמאלי סובסרוטי -19 מ"מ.
    מבקשת עצה מה לעשות? האם צריך לעבור ניתוח להסרת השרירנים כדי להיכנס להריון? האם הניתוח מסוכן? האם חותכים לשם כך בבטן? האם המצב הזה קשה? האם אוכל להיכנס להריון? אשמח מאוד לקבל קצת מידע בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רחם רב שרירנים

הוספת תגובה

• רחם רב שרירנים - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    22/12/2014

שלום רב,

אני חושב שכבר עניתי לך דרך פורום אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ראיתי תגובתך. בבקשה, אשמח לשמוע

שרה ברקו
    22/12/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו