היסטרוסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היסטרוסקופיה
    מצוברחת
    12/01/2015

היום הייתי בבדיקת הסטרוסקופיה אבחנתית לאחר חודשיים של המתנה.
    הבדיקה כאבה ויצרה לי אי נוחות גדולה מאוד. הרופא החליט על דעת עצמו לעצור את הבדיקה ולהודיע לי שאני צריכה לעבור אותה בהרדמה מלאה.
    שאלתי היא האם ישנה אפשרות אחרת ולא לעבור הרדמה מלאה? האם לקחית כדור למניעת כאבים מראש יכול להקל על כאב הבדיקה? או אולי איזו זריקה מקומית?
    חשוב לי לציין שהכאבים היו חזקים ולא נעימים אך היו נסבלים על אחת כמה טכמה אם הייתי יודעת שהאלטרנטיבה היא הרדמה מלאה.
    אך הוא החליט בשבילי ולא נתן לי את הפשרות להחליט עבור עצמי.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היסטרוסקופיה

הוספת תגובה

• היסטרוסקופיה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    13/01/2015

התיעצי עם הרופא המטפל שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היסטרוסקופיה

אישה בהריון
    13/01/2015

הרופא המטפל שלי הוא הרופא שעשה לי את ההיסטרוסקופיה. אך ההכרות בנינו היא לא ארוכה והוא מקבל יותר באופן פרטי ופחות מטעם הקופה לכן התחושה היא של חוסר רצינות.
    מה המלצתך האישית בנושא? האם משכך כאבים שילקח מראש יכול לעזור בתחושת הכאב של הבדיקה? האם קיימת אופציה רפואית אחרת פרט להרדמה כללית שנזרקת לאויר בקלות יתרה מידיי לטעמי.
    תודה ראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו