פספוס גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פספוס גלולות
    אל
    16/01/2015

אני לוקחת גלולות מינס.
    כרגע אני נמצאת ביום השלישי של החבילה, לקחתי את הגלולה הראשונה והשניה, ואת השלישית אני לוקחת היום ב8-9 בערב.

בחבילה *הקודמת* פספסתי את הגלולה הראשונה ולקחתי אותה ב24 שעות איחור ביחד עם הגלולה השניה. המשכתי לקחת את הגלולות כרגיל וכיומיים- שלושה לפני הגלולות פלציבו הלבנות בהן מקבלים מחזור, שוב פספסתי גלולה, ולקחתי אותה באיחור של 24 שעות ביחד עם הגלולה של אותו היום. לאחר מכן הגעתי לגלולות הלבנות, קיבלתי מחזור, סיימתי אותן, התחלתי חבילה חדשה והגעתי ליום השלישי (היום)..
    לא זכור לי שקיימתי יחסי מין עם הבן זוג שלי בחודש האחרון, לפי מה שזכור לי נמנעתי עקב פספוס הגלולות. אני רוצה לקיים יחסי מין מחר עם הבן זוג בלי להשתמש באמצעי מניעה כמו קונדום וכו', האם אני מוגנת?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פספוס גלולות

הוספת תגובה

• פספוס גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/01/2015

מוגנת אך אם את נוטה לשיכחה כדאי לעבור לאמצעי מניעה אחרים כמו טבעת נרתיקית או מדבקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו