ציסטה שחלתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה שחלתית
    ניצן
    21/01/2015

שלום אודה לתשובה מאחר ואני לחוצה מאוד....בת 45 ללא עבר גניקולוגי בעייתי מלבד שרירן כבן 10 שנים ידוע....מחזורים סדירים עד לפני כחודשיים שקבלתי מחזור בפעם האחרונה ומאז כחודש מאחר לי...בצעתי 2 בדיקות הריון שליליות.....אתמול בצעתי בדיקת אולטראסאונד לבדוק מדוע לא מקבלת מחזור ובבדיקה...רחם שרירני עם רירית 11 ממ שרירן אינטרמורלי 24 ממ שחלה שמאלית עם זקיק 15 ממ....שחלה ימנית עם ממצא ציסטי צלול 42.33 מ"מ בתוכה מוקד סולידי 23 מ"מ עם כלי דם פריפריים קטנים ללא זרימה פטולוגית הודגמו מעט כלי דם קטנים בתוך הממצא אין נוזל בדוגלס!!! יש לציין כי לפני כחודשיים שוב בבדיקת אולטרסאונד שיגרתית לא היה כלום והכל היה תקין......אני בלחץ איום מה אומרת התשובה של האולטראסאונד???????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטה שחלתית

הוספת תגובה

• ציסטה שחלתית - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    22/01/2015

פני עם התשובה לרופא נשים העוקב אחריך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה חוות דעת שניה

ניצן
    22/01/2015

רופאת הנשים שלי עשתה לי את הבדיקה ותגובתה היא שזה משהו שפיר הדורש מעקב.....לכן פניתי לשמוע חוות דעת נוספת אודה מאוד לחוות דעת... אגב בדיקת מרקר יצאה תקינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו