פספוס גלולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פספוס גלולה
    מאיה
    11/02/2015

שלום,
    אני בת 29 וחזרתי לקחת גלולות מסוג מינס אחרי הלידה. זו החפיסה הראשונה שאני לוקחת ופספספתי את הגלולה ה-21 לחפיסה (יש בחפיסה 28 גלולות ואין שבוע הפסקה).
    לרוב אני לוקחת את הגלולה ב-12 בלילה אבל לפעמים זה גם יכול להיות ב-עשר בלילה או באחת בלילה.
    נזכרתי ב-11 וחצי בבוקר ששכחתי את הגלולה ולקחתי אותה אבל אני לא בטוחה שהכלל שאם שוכחים גלולה צריך לקחת אותה בתוך 12 שעות מהרגע שהיינו צריכים לקחת אותה תופס במקרה זה מאחר שכפי שציינתי השעה שבה אני לוקחת את הגלולות לפעמים משתנה.
    לכן בהנחה שאכן פספסתי את הגלולה, מה עליי לעשות? מתי אהיה מוגנת ואוכל לקיים יחסים?
    תודה,
    שירן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פספוס גלולה

הוספת תגובה

• פספוס גלולה - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    11/02/2015

מתי אהיה מוגנת ואוכל לקיים יחסים?

=== מוגנת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר מיכאל שלום- שאלה נוספת

מאיה
    11/02/2015

תודה על תשובתך המהירה!
    בהמשך לשאלתי הקודמת שעליה ענית, בדקתי שוב בחפיסה ומתברר כי פספסתי את הגלולה ה-20 ולא 21 כפי שציינתי.
    כמו-כן נזכרתי שבשבוע וחצי האחרונים הקאתי מדי פעם במהלך היום ובלילות עקב ליחה בגרון וייתכן שזה היה גם בסמוך ללקיחת הגלולות בלילה.
    לאור המידע החדש, האם לא נפגמה יעילות הגלולה? מתי אהיה מוגנת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו