עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    א
    14/02/2015

שלום אני חייבת עזרה ! אני חצי שנה לפני חתונה וממש בלחץ להיכנס להריון כרגע. לפניי שבועיים קיימנו יחסי מין ללא אמצעי מניעה (אך שפיכת הזרע הייתה בחוץ) מיד לאחר מכן עשיתי בדיקה של ערכת ביוץ שהייתה לי בבית ויצא חיובי! מאוד פחדתי לקחת פוסטינור כי בשנה הקרובה כן ארצה להיכנס להריון ופחדתי שזה ישבש לי. לבסוף לקחתי רק אחריי 60 שעות. מאז אני בלחץ לא מצליחה לא לחשוב על זה. המחזור האחרון היה ב 16.1 וקיימנו יחסי מין ב 30.1 עוד יומיים אני אמורה לקבל את המחזור. (כל 16 לחודש). היום בבוקר היה לי ממש דימום כמו של מחזור אבל הוא נפסק לגמריי מאז לא הופיע כלום לאורך כל היום אפילו לא טיפה. אני מפחדת שזה דימום של השרשה מה הסיכויים שזה הריון?
    אשמח לתשובה בהקדם..לא מסוגלת לחכות עוד שלושה ימים. בשבוע האחרון עשיתי פעמיים בדיקה ביתית ויצא שלילי אבל זה היה עוד לפניי איחור של המחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    17/02/2015

את הפוסטינור לקחת בזמן
    אבל הוא יכול לגרום לשיבושי מחזור הסבירות שאת בהריון נמוכה אבל עשי בדיקת שתן לשלול הריון שבועיים לאחר קיום יחיס המין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו