מוקדים היפרקוגנים והריון חוץ רחמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוקדים היפרקוגנים והריון חוץ רחמי
    טלי
    15/02/2015

שלום רב! אני בת 43. לפני כשלושה שבועות היו לי כאבים חזקים מאוד במשך כשבוע וחצי בצוואר הרחם לכיוון השפתיים החיצוניות וכן דימומים והפרשות חומות כמו חול. במשטח צואר ובבדיקת רופא יצא הכל תקין אך בתרבית שתן נמצאה דלקת. כמו כן עשיתי פעמיים בדיקות אולטארסאונד בהפרש של 4 ימים.
    בבדיקת U/S הראשונה נכתב שהודגם בצואר הרחם איזור עכור עם הדים לא סדירים בתוכו בגודל 23*12*35 מ"מ ואי אפשר לשלול הריון תוך/חוץ רחמי.
    בבדקת U/S השניה הודגמו 3 מוקדים היפרקוגנים בקצה צוואר הרחם בגובה הפה החיצוני. הגדול 2.3 מ"מ. כעת אני מרגישה גוש כזה כמו גולה עגולה בפה החיצוני. כמו כן המחזור מאחר לי בשבוע ימים. אבל הכאבים נעלמו. הרופאה אומרת שהכל תקין והמוקדים הם ציסטות קטנות ללא כל חשיבות רפואית.

* האם יש לחשוש מהמוקדים ההיפרקוגנים או לבצע בדיקות נוספות?
    * כמו כן האם יש אפשרות להריון חוץ/תוך רחמי?

אציין שאני הייתי פעמיים בהריון ב-20 שנה אחרונות ורק ע"י טיפולי פוריות.
    (בלידה הראשונה ילדתי שלישיה והלידה האחרונה היתה לפני 12 שנים).
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה אףאחד לא עונה כאן בפורום?מאכזב

טלי
    17/02/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוקדים היפרקוגנים והריון חוץ רחמי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    17/02/2015

א. הכי פשוט לשלול הרין זה לעשות בדיקת הריון עצמית בבית מרקחת.
    ב. לא נראה לי שאת בהריון ומסכימה עם הרופאה שלך שהמוקדים הקטנים הינם חיסרי משמעות
    ג. את לא מסוגלת להרגיש גוש בצוואר הרחם כי הוא בעומק של 7 סמ בתוך הנרתיק יכול להיות שיש איזה גוש בשבפתיים החיצוניות שזה משהו אחר לגמרי והתיעצי שוב עם הרופאה שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו